THE PLACE BEYOND THE PINES

thumb (2)

THE PLACE BEYOND THE PINES

Një motociklist fillon plaçkitjen e bankave si një mënyrë për të siguruar të dashuren e tij dhe fëmijën e tyre të porsalindur, një vendim që e vë atë në një kurs përplasje me një polic rishtar ambicioz lundrimi ne një departament të sunduar nga një detektiv i korruptuar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s