Ted (2012) me Titra ShqiP

Ted (2012) me Titra ShqiP MV5BMTQ1OTU0ODcxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTMxNTUwOA@@._V1_SX214_

Si rezultat i një dëshire fëmijërie, arushi i pelushit i John Bennett, Ted, erdhi në jetë dhe ka qenë gjithmonë nga ana e John , një miqësi që u testua kur Lori, e dashura e Johon prej katër viteve, kërkon më shumë nga marrëdhënia e tyre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s