Stoker (2013) me Titra ShqiP

Stoker (2013) me Titra ShqiP thumb

Pasi babai i Indisë vdes, Charlie xhaxhai i saj, për të cilin ajo nuk e dinte se egzistonte vjen për të jetuar me të dhe nënën e saj të paqëndrueshëm. Ajo dyshon se ky njeri ka motive të fshehta…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s