Shanghai (2012) me Titra ShqiP

Shanghai (2012) me Titra ShqiP timthumb

Kryeministri udhëheqës i një fushate kundër një projekti të qeverisë së madhe, është vrarë, e kan ber t”duket të jetë një aksident rrugor. Një oficer SNK është urdhëruar që të hetojë incidentin dhe perdet e gënjeshtrës të fillojë të bjerë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s