Twice Born (2012) me Titra ShqiP

Twice Born (2012) me Titra ShqiP 4598

Filmi është rreth luftës së Bosnjes… të bësh gjithçka për dashurinë, madje edhe ta lësh atë të shkojë. Është rreth një vajze që e do dhe e humb dashurinë e saj përgjithmonë dhe përpiqet të bëjë një fëmijë i cili nuk është i saji dhe nuk rritet kurrë pranë saj.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s