The Hunt (2012) me Titra ShqiP

The Hunt (2012) me Titra ShqiPthumb (7)

Nje mësues bën një jetë të vetmuar, ai lufton për kujdestarinë e djalit të tij. Jeta e tij fillon të përmisohet kur ai gjen dashurinë dhe merr lajme të mira nga djali i tij, por pas gjithë rregullimeve jeta e tij merr një ndryshim të paritur nga një gënjeshter e vogël.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s