Safe Haven (2013) me Titra ShqiP

Safe Haven (2013) me Titra ShqiP 4473

Kur një grua misterioze e re me emrin Keti shfaqet në qytetin e vogël të Sauthportit (Karolina e Veriut), ardhja e papritur e saj ngre pyetje në lidhje me të kaluarën e saj. Ende e bukur, ajo duket e vendosur për të shmangur formimin e lidhjeve personale deri në një seri ngjarjesh që tërheq jetën e saj në dy marrëdhënie: njëri me Aleksin, një pronar dyqani i ve dhe dy fëmijë të vegjël, dhe një tjetër me fqinjen e saj Xho. Pavarësisht rezervave të saj, Keti ngadalë fillon të lidhet ngushtë dhe duke u bërë gjithnjë e bashkangjitur me Aleksin dhe familjen e tij. Por, edhe pse Keti fillon të bjerë në dashuri, ajo lufton me sekretin e saj të errët që ende e ndjek dhe e tmerron… një e kaluar që e vuri në një udhëtim të tmerrshëm, shkatërrues në të gjithë vendin (Southport). Me mbështetjen kokëfortë të XhO-së, Keti përfundimisht kupton se ajo duhet të zgjedhë midis një jete të përkohshme të sigurisë dhe një rrezik më të lartë të shpërblimeve …. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s