Now Is Good (2012) me Titra ShqiP

Now Is Good (2012) me Titra ShqiP4374

Një vajzë që po vdiste nga leucemia bën një listë të gjërave që do të donte t’i bënte para se të vdiste. Në fillim të listës së saj ishte dhe humbja e virgjërisë së saj …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s