Assassins Run (2013) me Titra ShqiP

Assassins Run (2013) me Titra ShqiP rsz_assasin_run

Maja, një balerinë e bukur ruse, është në ndjekje nga mafia ruse, pasi ata vrasin bashkëshortin e saj, një biznesmen i suksesshëm amerikan, dhe dokumentet financiare me vlerë qindra milionë dollarë humbin. Maja gjendet e rrethuar nga policë të korruptuar dhe burgoset. Kur ajo është në prag të lirimit vajza e saj është rrëmbehet, dhe ajo duhet të luftojë për të shpëtuar jetën e saj. Megjithatë, ata të cilët duket të jenë miqtë e saj, janë armiqtë e saj…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s