Seeking a Friend for the End of the World (2012) me Titra ShqiP

Seeking a Friend for the End of the World (2012) me Titra ShqiPSeeking-a-Friend-for-the-End-of-the-World-UK-poster-1-180x270

Pasi  e braktis gruaja, një njeri e gjen veten vetëm dhe vendos të bëjë një udhëtim me dashurinë e tij të shkollës së mesme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s