Inch’Allah (2012) me Titra ShqiP

Inch’Allah (2012) me Titra ShqiPinch-180x266

Në një klinikë modesteste në një kamp refugjatësh palestinez që gjendet në perëndim të një lumi, Kloi, një vajzë e re mjeke nga Kebeni kujdeset për gratë që janë shtatzëna, nën kujdesin e Mikelitn, një mjek nga France. Kloi takohet me Randën dhe lidhet shumë miqësisht me të. Faizalin, vëllai i madh i Randës, Sofin,më të voglin e familjes, një djalë i cili ka si ëndërr të kalojë kufinjtë dhe Avën, një ushtare nga Izraeli e cila ëshhtë edhe komshija e saj. Njohja e Kloit me këta njerëz e dërgon në një aventurë. Një aventurë e cila humbet etapat e saj, rrënjët e saj,dhe rrëzohet.Disa udhëtime mund të shkaktojnë ndryshime rrënjësore dhe mund të ndryshojnë rrënjësisht jetën. Për Kloin, InshAllah është një nga këto udhëtime…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s