The Wicked (2013) me Titra ShqiP

The Wicked (2013) me Titra ShqiPtimthumb

Në qytetin e vogël Samerset, të gjithë e dinë përrallën e shtrigës së pavdekshme që ka kaluar brez pas brezi. Një grup prej 7 adolëshentësh, do dëshirojë që të shkojë deri në pyll që të shikojë nga afër shtëpinë e magjepsur të shtrigës, por histori të tilla s’janë gjithmonë vetëm një legjendë! Shokët tanë do e zgjojnë padashje shtrigën dhe do kuptojnë se nganjëherë përrallat janë të vërteta… Tani ajo kërkon rininë e tyre që të mbahet në jetë, dhe kur ajo bën magjitë e saj, askush s’mund të lirohet më..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s