The Barrens (2012) me Titra ShqiP

The Barrens (2012) me Titra ShqiP timthumb

Nje burre merr familjen e tij dhe shkon ne kamping. Shume shpejt ai bindet se po ndiqet nga monstra legjendare e pishave te Nju Xhersit, Djallit i Nju Xhersit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s