Wild 7 me Titra ShqiP

Wild 7 me Titra ShqiPwilda

Për të luftuar krimin në rritje dhe aktivitetet terroriste në Japoni, Agjencia Kombëtare e Policisë Japoneze autorizon formimin e një njësie te fshehtë të njohur si 7 Wild.Grupi përbëhet nga te denuarit e reformuar – duke filluar nga banditë të thjeshtë për ish-anëtarëve të Yakuza.7 Wild janë të ngarkuar për tu mkapur nga kriminelët qe policia nuk mund ti preke – për shkak të lidhjeve penale me politikanë dhe juristë dinak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s