Jay and Silent Bob Strike Back me Titra ShqiP

Jay and Silent Bob Strike Back me Titra SHqiPtimthumb (9)

Komedia “Bluntman dhe Kroniku” është bazuar në jetën reale të Stoners Jay dhe Silent Bob-it, duke qënë se ata s’përfituan gjë nga ekrani i madh i filmave, ata filluan të shkatërrojnë filmin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s