Tell (2012) me Titra ShqiP

Tell (2012) me Titra ShqiPtimthumb

Torturuar nga ndjenja e fajit, Tejlor, përpiqet të fshehë mëkatin e tij, duke shpresuar se do t’i ngelet i fshehur një tjetër sekret i vogël. Kur fillon të ketë vizione kërcënuese dhe kur linja e paranojës bëhet konfuze, planet e tij nisin të shpërbëhen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s