Tai Chi Hero (2012) me Titra ShqiP

Tai Chi Hero (2012) me Titra ShqiPtimthumb (6)

Pasi arriti të nxjerrë jashtë loje Feng-un dhe ndërtimin e Hekurudhës që do të shkatërronte fshatin, mjeshtri Chen Yank Luchan martohet me Yuniang për të mësuar artin e Tai Chi. Të vjetrit e fshatit janë të shqetësuar ndërkohë për shkak të një profecie disa vjecare sipas të cilës komuniteti do të shkonte drejt shkatërrimit nëse sekretet e artit të tyre  do kalonin përtej kufirit të tyre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s