Table No 21 (2013) me Titra ShqiP

Table No 21 (2013) me Titra ShqiP timthumb

Një çift jeton një jetë mediokër dhe janë të tronditur që kanë fituar pushime ekzotike në ishujt Fixhi dhe ezaltimi  i tyre rritet kur ata marrin një shans për të luajtur …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s