The Sleeper (III) (2012) me Titra ShqiP

The Sleeper (III) (2012) me Titra ShqiPThe-Sleeper-100x150

Është viti 1981 dhe vajzat e vëllazërisë Alpha, Gama dhe Theta po bëjnë një një parti. Më që kanidatet e reja për tju bashkuar vllazërisë kanë ardhur, porqë është edhe një mysafir i paftuar. Motrat nuk e dinë që dikush po i vëzhgon nga jashtë në hije. Ato studiojnë, hanë dhe flenë ndërsa mysafiri studion vajzat. Një nga një gjen vajzat të pambrojtura mes tyre dhe i vret ato. Fillon ndjekja e policisë për vajzat e zhdukura dhe vrasësin e tyre, por ata do ti gjejnë ato në kohë? Apo do të detyrohen vajzat për të luftuar për jetën e tyre?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s