Tai Chi Zero (2012) me Titra ShqiP

timthumb

Tai Chi Zero (2012) me Titra ShqiP

Yang udheton drejt fshatit Chen për të mësuar një formë të fuqishme të Tai Chi.  Edhe pse fshatarët e kishin të ndaluar t’u mësonin të huajve Tai Chi, Yang bëhet shpresa e tyre më e mirë për mbijetesë kur një njeri vjen në fshatin e tyre dhe përpiqet të ndërtojë një hekurudhë përmes fshatit të tyre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s