Gone (2012) me Titra ShqiP

Gone (2012) me Titra ShqiPGone-100x150 (1)

Kur motra e saj zhduket, Jill është e bindur se vrasësi serial që e rrëmbeu atë dy vjet më parë është kthyer, dhe ajo vendos që përsëri të përballet me rrëmbyesin e saj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s