28 Hotel Rooms (2012) me Titra ShqiP

28 Hotel Rooms (2012) me Titra ShqiPtimthumb (10)

Një romancier dhe një kontabiliste takohen, ndërsa ata janë duke udhetuar për punë, dhe pse ata të dy janë në marrëdhënie, qëndrimi me njeri tjetrin per një natë i tyre mund të bëhet diçka më shumë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s