Race 2 (2013) me Titra ShqiP

Race 2 (2013) me Titra ShqiPtimthumb

Treads Ranbir është i zhytur në botën e mafias indiane në Turqi, mesa duket  ai do të hakmerret për vdekjen e të dashurës së tij dhe të partnerit të tij në krim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s