Spiders (2013) me Titra ShqiP

Spiders (2013) me Titra ShqiPtimthumb (7)

Pasi  stacioni jashtëtokësor bie në Metrone e New York, merimangat helmuese shumohen,  shume shpejt vjen tmerri i vërtetë në qytet, por aty është punëtori trim i hekurudhave i cili do provoje t’i shpëtoje banorët si dhe familjen e tij !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s