Jab Tak Hai Jaan (2012) me Titra ShqiP

Jab Tak Hai Jaan (2012) me Titra ShqiPtimthumb

Pasi gjen dhe humb dashurinë e tij të vërtetë në Londër, Samar Anad sfidon vdekjen duke u bërë ekspert i çaktivizimit të bombave në ushtrinë indiane. Pas kthimit në Londër (pas 10 vjetësh), ai vuan nga një amnezi gjatë një aksidenti të pësuar. Do të ribashkohet ai me dashurinë e tij..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s