A Good Day to Die Hard (2013) me Titra ShqiP

A Good Day to Die Hard (2013) me Titra ShqiPtimthumb (9)

Dedektivi veteran Xhon Maklein (Bruce Willis) udhëton për në Moskë për të kërkuar për djalin e tij, Xhakut (Jai Courtney), i cili akuzohet nga autoritetet vendase për përfshirje në një skandal të madh politik. Megjithatë, ajo për të cilën Xhon s’ka njohuri për djalin e tij, (me të cilin nuk kanë dhe lidhjet më të mira), është se ai punon për CIA’n, dhe ka marrë përsipër arratisjen për në Amerikë të Juri Komarov (Sebastian Koch), një i burgosur politik, informacionet e vyeshme që ka ai mund të shmangin planet e një organizate terroriste. Tashmë të dy, atë e bir duhet të tejkalojnë mosmarrëveshjet mes tyre dhe të bashkëpunojnë për të mirën e të dyve…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s