The Liability (2012) me Titra ShqiP

The Liability (2012) me Titra ShqiP
timthumb (3)
Kur 19 vjeçari Adam bie dakort që të bëjë një udhëtim njëditor me një gangster, atëherë ai shkon drejt një udhëtimi 24 orësh në botën e frikshme të vrasjeve, tregtisë së mishit të bardhë dhe hakmarrjes….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s