Gambit (2012) me Titra shqiP

Gambit (2012) me Titra shqiP timthumb

Një kurator arti vendos të kërkoje hakmarrje për shefin e tij abuziv duke e mashtruar atë me blerjen e një Moneje te rreme, por plani i tij kërkon ndihmën e nje rodeoje të çuditshme dhe të paparashikueshme mbretëreshës se Teksasit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s