Ghosts Of Georg (2013) me Titra ShqiP

Ghosts Of Georg (2013) me Titra ShqiPThe-Haunting-in-Connecticut-2
Menjëherë pasi u transferuan në shtëpinë e tyre të re , në një zonë rurale të Xhorxhas, Andi dhe Liza zbulojnë se vajza e tyre shikon gjëra të cuditshme dhe misterioze që të tjerët s’mund t’i vënë re. Frika e prindërve bëhet e madhe kur edhe ata vetë bëhen dëshmitarë të disa ndodhive tmerruese që zhivllohen jashtë dhe brenda murve të shtëpisë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s