End of Watch (2012) me Titra ShqiP

End of Watch (2012) me Titra ShqiPtimthumb (3)

Brajan Tejlor (Jake Gyllenhaal) dhe Majk Zavala (Michael Peña), dy police te rinj por shume te sprovuar, futen nen shenjestren e k bandave te droges kur gjate nje kontrolli te zakonshem sekuestroje nje shume parash dhe disa arme qe u perkisnin. Filmi eshte i xhiruar teresisht me kamer dore dhe ne llogjiken ‘found footage’, domethene tip dokumentari…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s