Here Comes the Boom (2012) me Titra ShqiP

Here Comes the Boom (2012) me Titra ShqiPtimthumb (2)

Sott Voss eshte nje mesues biologjie ne shkolle te larte qe e perjeton punen e tij si nje impenjim i merzitshem qe duhet bere cdo dite. Shkendija qe ringjall shpirtin e tij vjen kur shkolla vendos te mbylle programin muzikor te profesorit Streb. Vos del vullnetar per te mbledhur 48.000$ qe sherbejne per te shmangur pushimin nga puna te kolegut te tij, dhe ne fund nuk gjen ndonje zgjidhje tjeter vec se te  behet luftetar i arteve marciale dhe te ndeshet ne vende ku vihen baste…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s