LiTtLe White LieS me Titra ShqiP

LiTtLe White LieS me Titra ShqiP
white
Një aksident fatal lë një mik në spital, ndërsa pjesa tjetër shkojnë në pushimet e tyre vjetore. Por sekretet e tyre dhe pikëllimet personale kërcënojnë për të përzënë ata larg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s