The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013) me Titra ShqiP

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013) me Titra ShqiPtimthumb (24)

Menjëherë pasi u transferuan në shtëpinë e tyre të re , në një zonë rurale të Xhorxhas, Andi dhe Liza zbulojnë se vajza e tyre shikon gjëra të cuditshme dhe misterioze që të tjerët s’mund t’i vënë re. Frika e prindërve bëhet e madhe kur edhe ata vetë bëhen dëshmitarë të disa ndodhive tmerruese që zhivllohen jashtë dhe brenda murve të shtëpisë.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s