The Playroom (2012) me Titra ShqiP

The Playroom (2012) me Titra ShqiPtimthumb (12)

Filmi «The Playroom» është një dramë familjare e cila zhvillohet në dy nivele…në të vërtetë. 
Ndodhemi në vitet 1970, ku Kantuëllsat edhe pse martesa e tyre gjendet në prag të prishjes së saj, gjejnë kohë që të kalojnë mbrëmjet e tyre me miq, duke i ftuar ata dhe duke organizuar festa të ndryshme, ku pijet alkolike konsumohen pa masë, dhe të vërtetat dalin njëra pas tjetrës në shesh për shkak të tyre. Në të njëjtën kohë, fëmijët qëndrojnë sëbashku në papafingo duke krijuar histori të ndryshme fantastike me njëri tjetrin. Vajza e tyre 16 vjeçare, Magi, tashmë është shumë madhe për përralla fëmijësh dhe i duhet të shikojë të realitetin me sy dhe të dalë jashtë të përballet me jetën e vërtetë dhe të marrë një vendim të vështirë….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s