Silver Linings Playbook (2012) me Titra ShqiP

Silver Linings Playbook (2012) me Titra ShqiPtimthumb (10)

Pas një periudhe në institucionin e të sëmurëve mendor, Pat Solitano kthehet në shtëpinë e prindërve dhe mundohet të rregullojë marrdhëniet me ish-bashkëshorten e tij. Gjërat bëhen më të komplikuara kur Pat njihet me Tifanin, një vajzë misterioze me problemet e saja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s