Cloud Atlas (2012) me Titra ShqiP

Cloud Atlas (2012) me Titra ShqiPtimthumb (9)

Filmi tregon nje histori ku veprimet  dhe pasojat e jeteve tona ndikohen me njera-tjetren te shkuares, te tashmes dhe te ardhmes. Sikur nje shpirt te transformoje nje vrases ne nje shpetimtar dhe nje akt miresie i vetem te shperndahet neper shekuj per te frymezuar nje revolucion…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s