Stand Up Guys (2012) me Titra ShqiP

Stand Up Guys (2012) me Titra ShqiPtimthumb

Edhe gangsterët bien një ditë. Dy nga këta që u ka kaluar koha, kanë rënë tashmë, janë edhe të moshuar dhe vendosin që të kalojnë një natë të fundit pa kufizime, të shkojnë në shtëpi publike, të vjedhin makina, të thyejnë dyqane, dhe çdo lloji tjetër aktiviteti të këtij aspekti, dhe kjo përpara se të përfundojnë detyrën e fundit që u është caktuar.. Njëri prej tyre duhet të vrasë tjetrin…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s