Amour (2012) me Titra ShqiP

Amour (2012) me Titra ShqiPtimthumb (20)

Georges dhe Anne janë rreth të tetëdhjetave. Ata janë mësues të vjetër muzike të cilat tashmë kanë dalë në pension. Vajza e tyre, e cila është gjithashtu një muzikante, jeton me familjen e saj jashtë vendit. Një ditë, Anne pëson një atak kardiak, këtu lidhja e dashurisë së çifiti testohet ashpër.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s