Safe (2012) me Titra ShqiP

Safe (2012)timthumb (5)

Mei, një vajzë 12 vjeçare kujtesa e së cilës mban një kod të paçmuar numerik, e gjen veten të ndjekur nga triadat kineze, mafia ruse, dhe policët e korruptuar korruptuar të Nju Jorkut. Ardhja në ndihmë të saj i një ish-luftëtair kafazesh, jeta e të cilit u shkatërrua nga gangsterët…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s