Outpost: Black Sun (2012) me Titra ShqiP

Outpost: Black Sun (2012)timthumb (8)

Eshtë viti 1945, etapat përmbyllëse të luftës së dytë botërore dhe një shkencëtar gjerman me emrin Klausener është duke punuar në një teknologji të frikshme të re që ka fuqinë për të krijuar një ushtri të pavdekshme nazistësh.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s