One in the Chamber (2012) me Titra ShqiP

One in the Chamber (2012)timthumb (1)

Një vrasës i kalitur bën lojë të dyfishtë në një luftë mes dy bandave ruse dhe bëhet objekt i një armiku të panjohur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s