LocKout (2012) me Titra ShqiP

LocKout (2012)1168

Nje njeri i denuar gabimisht per komplot dhe spiunazh kunder SHBA-se, i eshte ofruar lirimi i tij, ne kembim te shpetimit se vajzes se presidentit nga revolta e nje burgu, e kontrrolluar nga te burgosurit e dhunshem…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s