Brake (2012) me Titra ShqiP

Brake (2012)timthumb (3)

Një Agjenti Sekret është duke u mbajtur rob në bagazhin  e një makine dhe vazhdon tortura mendore dhe fizike e terroristëve  që përpiqen për të nxjerr informacione për komplotin e tyre kundër  Presidentit të Shteteve të Bashkuara…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s