Upside Down (2012) me Titra ShqiP

Upside Down (2012)fotoo

Dy planete gjenden njëri sipër tjetrit dhe e vetmja gjë që i mbetet për të bërë një banori i Botës së Poshtme, është të ngrejë kokën dhe të shohë lart sëprapthi një botë të mbushur me gjithë të mirat, të cilat ai vetë nuk i ka. U ngatërruat? Edhe ne pak kur e rilexuam. Kontakti ndërmjet dy botëve është e kufizuar, por Adam-it (Jim Sturgess) i kujtohet akoma dashuria e tij fëminore, Eden (Kirsten Dunst). Kur një ditë e sheh rastësisht në televizor, vendos ta rigjejë dhe asgjë nuk do ti qëndrojë pengesë, as njerëzit, por dhe as ligjet fizike. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s