Jack Reacher (2012) me Titra ShqiP

Jack Reacher (2012)
timthumb
Ylli i i Hollivudit Tom Kruiz në rolin kryesor bashkë me Robert Dival dhe Rozamund Paik në një aventurë misteri dhe spiunazhi të bazuar në librin me të njëjtin titull best-seller të Li Çaild, nën regjinë e Kristofer Mak Kuri, të çmuarit me Oskar për skenarin e filmit “The Usual Suspects”, por edhe shumë filmave të tjerë. Heroi kryesor i filmit është Xhak Riçer, ish polic ushtarak, të cilit i kërkohet të hetojë mbi pesë vrasjet e kryera nga një snaiper, pas kërkesës së bërë në mënyrë kategorike nga i akuzuari në fjalë. 
Por arrestimi i tij nuk shënon medoemos edhe fundin e vrasjeve. Një aventurë e vërtetë, ku agonia prek të kuqen, dhe skenat e aksionit pasojnë njëra tjetrën….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s