Hanna (2011) me Titra ShqiP

Hanna (2011)
timthumb (13)
Një 16 vjecare e cila ishte e nxritur nga babai i saj që të jetë një vrasëse e shkelqyer është dërguar ne një mision nëpër Europ, gjurmuar nga një agjent i zbulimit të pamëshirshëm dhe operativat e saj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s