The Thieves (2012) me Titra ShqiP

The Thieves (2012)timthumb

Menyre qe gjerat te qetesoheshin nga aksioni tyre i fundit Popeye dhe grupi vjedhesve te te tij shkojne ne macau per nje pune. Por organizatori ketyre seshte askush tjeter vecse Popeye dhe partneri tij i vjeter Makau, i Cili iku me 68Kg ar nga puna tyre e fundit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s