SkyFalL (2012) me Titra ShqiP

SkyFalL (2012)timthumb (12)

Misioni i fundit i Bond në Turqi nuk ka përfundimin e pritur, dhe disa nga agjentët sekretë do të ekspozohen publikisht. Zyrat e MI6 do të goditen me bombë dhe i gjithë Shërbimi sekret Britanik do të tronditet, vlerat e M do të vihen në dyshim nga presidenti i ri i saj. Në këtë kohë Xhejms Bond kthehet për të ndjekur një nga ish  agjentët më të stërvitur të shërbimit sekret i cili ka vënë në plan hakmarrjen e tij ndaj M….
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s