Where the Trail Ends (2012) me Titra Shqip

Where the Trail Ends (2012)timthumb (4)

“Where the Trail Ends” eshte rezultat i 3 viteve udhetime deri ne kufijtë ekstreme te botes. Ne kodrat e Andeve Salta ne Argjentine, sfida ne kine ne Shkretetiren e Gobit. Mustang, rajoni sekret i Nepalit, mes pyejeve te pazbuluara te British Columbia Fraser River dhe Virrxhinias.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s