The Score me Titra ShqiP

The Scoretimthumb (8)

Një hajdut i regjur shpreson të dalë në pension dhe të jetojë me pasurine e tij të pandershme teksa  përpiqet të bindë një djalë të ri që të bëjnë edhë një vjedhje të fundit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s